Greitai ir lengvai pagaminami pyragai ir desertai

Jeigu laukiate svečių ir neturite tiek daug laisvo laiko, tačiau vis tiek norite išsikepti naminį pyragą, tuomet reikia ieškoti tokio recepto, kuris nebūtų sudėtingas ir jam sugaišti nereikėtų per daug laiko. Tokių pyragų ir desertų variantų yra tikrai nemažai, tačiau jeigu jį kepate pirmą kartą, labai tikėtina, kad viskas taip greitai nesigaus, todėl žymiai paprasčiau yra rinktis jau senus ir išbandytus receptus, tad apie juos norime papasakoti šiek tiek plačiau.

Nesunkiai pagaminamas obuolių pyragas

Obuolių pyragas yra vienas iš tų pyragų, kurį pagaminti yra itin lengva. Tad pirmiausia reikėtų išsitirpinti sviestą. Tada į dubenį sumušti kiaušinius, įdėti cukraus, vanilinio cukraus ir šiek tiek druskos. Visą masę reikėtų plakti tol, kol visas cukrus ištirps ir nebus juntamas. Kai plakinys yra paruoštas, tada lengva srovele reikėtų pilti išlydytą sviestą. Jis neturi būti per daug karštas, nes tada atsiranda tikimybė, kad kiaušinis bus sutrauktas. Kai visas sviestas yra supiltas ir masė gerai išmaišyta, reikia dėti miltus su kepimo milteliais. Juos geriausia prasijoti, nes taip pyragas įgaus daugiau oro. Sudėjus miltus reikia labai lengvai išmaišyti ir tada galima dėti obuolius vėl kelis kartus permaišyti, kad jie apsiveltų tešla ir visą masę galima dėti į kepimo formą.

Nesudėtinga Brownie versija

Kadangi braunio receptas yra ne vienas, tad norime jums pateikti patį lengviausią ir paprasčiausią variantą. Į nedidelį katiliuką reikėtų sudėti šokoladą, sviestą, cukrų ir juos lengvai tirpdyti ant nedidelės temperatūros. Kol masė tirpsta reikia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio ir iki standžių putų išplakti baltymus. Kai jei išplakti ir visa masė yra ištirpusi tada reikia ją supilti į baltymą, viską reikėtų daryti atsargiai, kad nebūtų prarastas visas oras. Viską lengvai išmaišius reikia dėti kiaušinio trynius ir persijotus miltus ir vėl viską gerai išmaišyti. Viskas, tešla yra paruošta ir ją galima pilti į kepimo formą.

Paprastas Belgiškų vaflių receptas

Belgiški vafliai yra mėgiami daugelio, todėl ir juos pasigaminti gali tikrai kiekvienas, tuo labiau, kad jiems nereikia labai daug ingredientų. Sviestas turėtų būti išlydomas. Tada į indą reikėtų dėti miltus, pieną, kiaušinius šiek tiek cukraus ir šiek tiek druskos. Jeigu norite, kad  vafliai išeitų dar puresni, miltus galite persijoti. Visą masę sumaišius, į ją reikėtų pilti sviestą ir viską gerai permaišyti. Ir praktiškai tešla paruošta, ją tereikia kepti.